Ana içeriğe git
Yan panel
Ana sayfa
Daha fazla
Türkçe (tr)
English (en)
Türkçe (tr)
Giriş yap
Ana sayfa
Kurslar
TURİZM & OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU
TURİZM & OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU
Kurs Kategorileri
ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU
MESLEK YÜKSEKOKULU
HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU
TURİZM & OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ
ECZACILIK FAKÜLTESİ
HUKUK FAKÜLTESİ
DR. FAZIL KÜÇÜK EĞİTİM FAKÜLTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
İLETİŞİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
LAÜ ORTAK DERSLER
INSTITUTE OF GRADUATE STUDIES & RESEARCH
ENGLISH PREPERATORY SCHOOL
MİMARLIK FAKÜLTESİ
BEDEN EĞİTİMİ & SPOR YÜKSEKOKULU
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
İKTİSADİ & İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
TARIM BİLİMLERİ & TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ
TIP FAKÜLTESİ
Kursları ara
Kursları ara
1
Sayfa 1
2
Sayfa 2
»
Sonraki Sayfa
ASL207 MALİYET KONTROLÜ
TOUR351 BRAND MANAGEMENT
GAST411 BANQUET COOKERY
GAST409 FOOD STYLING
GAST340 APPRENTICESHIP II
ASL200 STAJ
TOUR420 GRADUATION PROJECT
TOUR408 E-TOURISM BUSINESS
TOUR405 DESTINATION MANAGEMENT
TOUR306-TGAXX3 SUSTAINABLE TOURISM
TOUR208 CUSTOMER RELATION MANAGEMENT
TOUR204 HOUSEKEEPING MANAGEMENT
TOUR203 ROOMS DIVISION MANAGEMENT
TOUR152 INTRODUCTION TO TOURISM MANAGEMENT
PAS202 PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK II
GERM202-FOLAXX4 GERMAN IV
GERM102-FOLAXX2 GERMAN II
GAST420 GRADUATION PROJECT
GAST406 HEALTHY COOKING TECHNIQUES
GAST311-TGAXX4 CUISINE AND CULTURE
1
Sayfa 1
2
Sayfa 2
»
Sonraki Sayfa